A Sedgwick tanácsadó cég technológiai konferenciája Spanyolországban

A Sedgwick által szervezett “Latin-Amerikai és spanyolországi technológiai konferenciák” első rendezvénye elsöprő sikert aratott, több mint 140 szakember részvételével Madridban, Spanyolországban. A 2024. május 15-i rendezvényen az energetikai, építőipari és katasztrófa-elhárítási ágazatokban a kárrendezés kulcsfontosságú kérdéseivel foglalkoztak, különös tekintettel Latin-Amerika sajátosságaira.

A Sedgwick 30 000 munkatársat számláló globális csapatával továbbra is az iparág vezetője, amely az embereket előtérbe helyező filozófiával, a technológia- és adatközpontú megközelítéssel, valamint az ingatlanok helyreállítása, a márkák megőrzése és a teljesítmény emelése iránti elkötelezettséggel működik több mint 50 éve.

Az eseményen három panelbeszélgetés zajlott. Először a „Megújuló energia a LATAM térségben – jelen és jövő” című, ami lehetőséget nyújtott arra, hogy a régió kiemelt kérdéseire összpontosítsanak, növelve az együttműködést és a tudatosságot. Latin-Amerikának egyedülálló lehetősége van arra, hogy figyelmet fordítson a foglalkoztatás minőségének javítására. A konferenciákon hangsúlyt fektettek a valós káresetek bemutatására, amelyek alapjául szolgáltak a kockázatkezelés különböző megközelítéseiről szóló mélyreható vitáknak. Ana Franco de Sarabia, a Sedgwick Iberia vezérigazgatója kiemelte a biztosítók, brókerek és kockázatkezelők közötti különböző nézőpontok megvitatásának fontosságát, elősegítve a gazdagító és konstruktív párbeszédet.

A második panelben az építési követelményeket beszélték meg a polgári jogi felelősség szempontjából, illetve a Spanyolország és Latin-Amerika közötti hasonlóságokat és különbségeket.

A Sedgwick második éves ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) jelentésében kiemelte a fenntartható gyakorlatok és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése terén tett erőfeszítéseit. A vállalat az elmúlt három év során 30%-kal csökkentette energiafogyasztását azáltal, hogy irodai lábnyomát 30%-kal mérsékelte, és bevezette a klímavédelmi megoldásokat, hogy segítsen az ügyfeleknek megérteni és csökkenteni szén-dioxid-kibocsátásukat. Emiatt a tárgyalt kérdés kiemelt helyen szerepelt a napirenden, és mind nemzeti, mind nemzetközi szinten a fejlesztési politika fókuszában áll.

A Sedgwick irányítási kezdeményezései közé tartozik az üzleti etika, az adatvédelem és az ügyfélvédelem. Ezek az elvek megerősítették kapcsolatukat világszerte több mint 10 000 ügyféllel, akik rájuk bízzák programjaik és adataik kezelését. Irányelveik kiterjednek az üzleti etikára, a megvesztegetés és korrupció elleni intézkedésekre, valamint az ellátási lánc környezeti és társadalmi hatásainak kezelésére is.

Végezetül hangsúlyozták, hogy az építőipari ágazatban a technológiai és ökológiai fejlődéshez való alkalmazkodás érdekében képzésre van szükség. A vállalatok számára létfontosságú, hogy továbbra is beruházzanak a biztonságba és a megelőzésbe, hogy megvédjék munkavállalóikat és elősegítsék a biztonságos és egészséges munkakörnyezetet.

https://www.sedgwick.com/en-gb/?loc=eu#

https://www.construir.connectab2b.com/post/accidentes-laborales-la-realidad-del-sector-construcci%C3%B3n-de-am%C3%A9rica-latina

Szólj hozzá!